Tietosuojakäytäntö

1. Yleistä 

E-Scooter Finland (3012085-5) on suomalainen yritys. Tämä on E-Scooter Finland:n tietosuojakäytäntö.
Kun vierailet verkkosivustollamme tai ostat tuotteita verkkokaupastamme, saatamme käsitellä sinua koskevia henkilötietoja alla kuvatuilla tavoilla. Tällöin me toimimme rekisterinpitäjänä. Voit osoittaa meille minkä tahansa pyynnön koskien henkilötietojesi käsittelyä. 
Henkilötietojesi suojaaminen on meille ensisijaisen tärkeää. Me keräämme ja käytämme henkilötietojasi tiukasti Suomen tietosuojalain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen nro 2016/679 (the EU General Data Protection Regulation, GDPR) asettamien laillisten rajoitusten mukaisesti. Kun käytämme termejä kuten "henkilötieto", "käsittely", "rekisterinpitäjä" ja "henkilötietojen käsittelijä", niillä on tietosuojalainsäädännössä määritellyt merkitykset. 

 2. Tiedot - mitä tietoja, mihin tarkoitukseen, millä perusteella?

Ostoksiisi liittyvät tiedot: Kun ostat tuotteita verkkokaupastamme www.e-skuutti.com, käsittelemme antamiasi henkilötietoja, kuten nimeäsi ja yhteystietojasi, jotta voimme:
  •  lähettää ilmoituksen, kun tiettyä kysymääsi tuotetta on saatavilla
  • käsitellä antamaasi arvostelua koskien asiakaspalveluamme
  • hallita mahdollisia palautuksia/reklamaatioita
  • lähettää tiedotuksen sinulle, jos olet voittanut jonkin kilpailun, johon olet osallistunut
  • ottaa sinuun yhteyttä, jos toimituksessa tai tilauksessasi on jotakin ongelmia. 
Saatamme myös analysoida eri asiakasryhmien ostoksia, jotta voimme kehittää tuotetarjouksiamme, tuotteitamme ja palveluitamme. Voimme myös käyttää henkilötietojasi osoitteelliseen suoramarkkinointiin, jonka voit halutessasi kieltää ottamalla meihin yhteyttä asiakaspalvelu@e-skuutti.com.
Näitä tietoja käsitellään osaksi siksi että se on välttämätöntä sopimuksen täyttämiseksi kanssasi, ja osaksi siksi että se on välttämätöntä voidaksemme oikeutetun etumme mukaisesti kommunikoida kanssasi tehokkaalla tavalla, ja tarjotaksemme parasta mahdollista palvelua. 
Voit koska tahansa ottaa meihin yhteyttä, jos sinulle herää kysymyksiä ja voit pyytää että lopetamme käsittelyn, kuten alla on kuvattu. 

Verkkosivuston liikenne ja analyysi - evästeet: Kokoamme, keräämme ja analysoimme tietoja verkkosivustollamme tapahtuvasta käytöstä, liikenteestä ja toiminnoista. Tämä sisältää IP-osoitteesi, selaimesi, käyttöjärjestelmäsi, vuorovaikutteiset toiminnot mainosten kohdalla (esim. klikkaukset tai painotukset), sekä katsotut sivut.
Tämä toteutetaan käyttämällä evästeitä, joita saatamme käyttää antaaksemme henkilökohtaisia tuotesuosituksia ja palveluita. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Tämä sisältää henkilötietojen käyttöä ja perustuu suostumukseesi, joka voidaan peruuttaa koska tahansa.
Voit lukea enemmän evästeiden käytöstä, siitä kuinka voit peruuttaa suostumuksesi ja kuinka voit muuttaa asetuksiasi osoitteesta http://www.youronlinechoices.com/. Suostumukseesi perustuva suoramarkkinointi: Jos olet antanut suostumuksesi, voimme käsitellä sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi ja lähettää uutiskirjeitä ja markkinointimateriaalia muokattuna erityisesti sinua varten. Saatamme siten muokata tarjouksiamme perustuen hallussamme oleviin tietoihin, kuten aiemmat ostoksesi, ja muilta lähteiltä saatuihin tietoihin demografiatietojen osalta, kuten sukupuoli, syntymäpäivä ja osoite (profilointi).
Voit peruuttaa suostumuksesi ja vastustaa tällaista profilointia koska tahansa ottamalla meihin yhteyttä asiakaspalvelu@e-skuutti.com.

 3. Kenen kanssa jaamme tietojasi 

Saatamme jakaa tietojasi yhtiökumppaneillemme, esimerkiksi logistiikkakumppaneillemme ja tavarantoimittajille, sekä maksupalveluntarjoajille. Muissa tapauksissa emme jaa tietojasi kolmansien osapuolten kanssa, paitsi lain edellyttämissä tilanteissa.

4. Tietojesi sijainti 

Me säilytämme henkilötietojasi EU/ETA-alueella turvallisesti sijaitsevilla palvelimilla. Koska otamme tietosuojan vakavasti, emme siirrä henkilötietojasi EU/ETA-alueen ulkopuolelle ja kaikki henkilötietojen käsittelijämme ovat tiukan vaitiolovelvollisuuden alaisuudessa. Tietyissä tapauksissa voi olla kuitenkin välttämätöntä siirtää henkilötietojasi EU/ETA-alueen ulkopuolelle, ja mikäli näin on, varmistamme että tietojensiirto on toteutettu vaadittavien turvatoimenpiteiden mukaisesti, esimerkiksi Euroopan Komission omaksumien tietosuojaa koskevien vakiosopimuslausekkeiden mukaisesti, tai EU-US privacy shield -järjestelyn mukaisilla siirroilla. Voit saada jäljennöksen näistä suojatoimenpiteistä (soveltuvin osin) ottamalla meihin yhteyttä. 

 5. Säilytys ja poistaminen 

Poistamme henkilötiedot, kun kaikki kyseessä olevat henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset on täytetty ja kun poistaminen on sallittua asianmukaisten lainsäännösten ja määräysten perusteella. Voit pyytää muuttamaan, siirtämään, rajoittamaan tai poistamaan henkilötietojasi ottamalla meihin yhteyttä.

6. Sinun oikeutesi 

Olet oikeutettu pyynnöstä saamaan tietoja koskien henkilötietojasi, joita me säilytämme tai muutoin käsittelemme. Olet myös oikeutettu siihen, että virheelliset henkilötietosi korjataan, ja tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus rajoittaa oikeuttamme käsitellä tietojasi, tai pyytää meitä poistamaan henkilötietojasi. Voit peruuttaa suostumuksesi koskien henkilötietojesi käsittelyä (yllä selostetulla tavalla) koska tahansa, ilman että se vaikuttaa suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, ja kun EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/678 (GDPR) on tullut voimaan, voit pyytää saamaan henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä muodossa, jotta ne ovat helposti siirrettävissä sinulle tai toiselle osoittamallesi rekisterinpitäjälle (tätä kutsutaan "tietojen siirtämiseksi"). 
Mikäli sinulla on mitään huomautettavaa koskien henkilötietojesi käsittelyä, kehotamme sinua ottamaan meihin yhteyttä. Ole hyvä ja osoita kaikki sellaiset pyynnöt tämän tietosuojakäytännön ohjeistuksen mukaisesti. Tiedotamme myös, että olet oikeutettu lain mukaisesti tekemään valituksen Suomen tietosuojaviranomaiselle. 

7. Päivitykset ja muutokset

Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan päivittää tai muuttaa. Kun teemme muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, sisällytämme tähän ajankohdan, jolloin tietosuojakäytäntöä on viimeksi päivitetty. Jos tähän selosteeseen tai siihen, kuinka käytämme henkilötietojasi, on tehty olennaisia muutoksia, tiedotamme sinua joko lisäämällä näkyvän tiedotteen sellaisista muutoksista ennen muutosten tekemistä, tai lähettämällä sinulle suoraan tiedotteen. 

8. Yhteystiedot 

Mikäli sinulle herää mitään kysymyksiä tästä tietosuojakäytännöstä tai verkkosivustomme tietosuojasta, otathan yhteyttä asiakaspalvelu@e-skuutti.com





Päivitetty viimeksi 6/2019
E - Scooter Finland 
3012085-5
asiakaspalvelu@e-skuutti.com

Verkkokauppamme on avoinna 24/7


(c) E-Scooter Finland, Kaikki oikeudet pidätetään

Paytrail
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
Evästeiden tiedot
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
OK, ymmärrän